Home / Beekbergen / Lenteconcert van De Vriendenkring bij A-Ford Museum

Lenteconcert van De Vriendenkring bij A-Ford Museum

BEEKBERGEN – Seniorenorkest De Vriendenkring in Klarenbeek is een harmonieorkest bestaande uit 50 enthousiaste, ervaren muzikanten. Het orkest staat onder leiding van dirigent Willy Beudel uit Groessen. De orkestleden komen uit een gebied dat reikt van Apeldoorn tot Delden en van Wesepe tot Eerbeek.

Het orkest treedt meestal op in verzorgingshuizen en soms bij manifestaties of andere feestelijkheden, maar één keer per jaar wordt er een openluchtconcert gegeven ‘voor wie maar luisteren wil’. Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht: een wals, filmmuziek, een mars, en nog veel meer, gewoon voor elk wat wils.
Dit jaar vindt dit openlucht Lenteconcert plaats op woensdag 15 juni in Tuincentrum & A Ford Museum Tullekensmolen, Tullekensmolenweg 33 te Beekbergen. Het concert begint om 14.30 uur, en de toegang is gratis. Bij slecht weer vindt het concert niet buiten plaats, maar in het A Ford Museum.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.