Home / Loenen / Vriendinnendag VV Loenermark

Vriendinnendag VV Loenermark

LOENEN – Op en rond het kunstgrasveld van voetbalvereniging Loenermark vond de eerste editie van de vriendinnendag plaats. Al ruim voor aanvangstijd stroomden de eerste enthousiaste meiden binnen. Zo’n 35 deelnemers begonnen onder leiding van twee speelsters uit het tweede vrouwenelftal aan een warming up. Uiteraard mocht opzwepende muziek daarbij niet ontbreken. Vervolgens werden vriendinnenteams gemaakt waarbij de allerkleinsten werden begeleid door een speelster uit het 1e dan wel 2e vrouwenteam of een enthousiaste moeder die haar steentje bijdroeg. Zo gingen de teams naar het veld alwaar diverse leuke en afwisselende oefeningen op de uitgelaten meiden stonden te wachten.

Van klein tot groot kwam op deze wijze in aanraking met voetbal of werden juist uitgedaagd om de grenzen te verleggen. Het viel ook op dat de wat ouderen dames de kleine meisjes heel leuk bij de hand namen. Tussentijds was er tijdens de pauzes een appeltje en ranja om de dorst te lessen. Er stond ook water, maar dat kreeg bij menigeen een andere bestemming en zorgde ook op die manier voor een welkome afkoeling. Nadat elk team alle oefeningen had afgewerkt was het tijd om moe en voldaan naar huis te gaan. Maar natuurlijk niet zonder goodiebag waar onder andere een certificaat, een inschrijfformulier voor geïnteresseerden en een haarbandje in zat. Patricia Groenhof (bestuurslid met vrouwen- en meisjesvoetbal in haar portefeuille) bedankte de meiden voor hun komst en enthousiasme en gaf aan samen met de vrijwilligers terug te kijken op een zeer geslaagde dag!
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.