Home / Dieren / Kampioenen bij Boul’Animo

Kampioenen bij Boul’Animo

DIEREN – Op het eigen complex van Boul’Animo in Dieren werd gestreden om het doublet-kampioenschap van de vereniging. 14 Teams hadden zich ingeschreven, waaronder het vrijwel complete team van Boul’Animo dat zich dit jaar in de topklasse wist te handhaven, voor de strijd om de om de felbegeerde titel. Het grote aantal topspelers garandeerde vele spannende, en daarmee vaak, lange partijen. Na vijf voorgelote partijen waren drie teams ongeslagen gebleven. Hoewel ook ongeslagen, moesten Peter Hietbrink en Patrick van der Schief op saldo genoegen nemen met de derde plaats. In de finale stonden Ans Nootenboom en Mourad El Ansari tegenover Bart Kouveld en Jeroen van der Mei. Het werd een spannende finale waarin Ans en Mourad voortvarend startten. Bart en Jeroen vochten zich knap terug, maar moesten toch uiteindelijk met 13-10 hun meerderen erkennen. Ans en Mourad zijn een jaar lang de kampioenen bij Boul’Animo wat betreft de doublettes.

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.