Home / Doesburg / 90-Jarige sportman in de bloemen

90-Jarige sportman in de bloemen

DOESBURG – Op 4 juni heeft Wim Hanhart, het oudste lid van gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg, zijn 90ste verjaardag bereikt. Dit was reden voor zijn groep om hem in de bloemetjes te zetten. Wim is al 16 jaar lid en komt iedere woensdagmorgen trouw lijnballen (dat lijkt op volleybal, alleen wordt bij lijnbal de bal gevangen en geworpen). Hij is altijd als eerste aanwezig en verlaat als laatste de zaal. Deze sociale contacten zijn voor Wim erg belangrijk.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.