Home / Loenen / Jubileum Scouting Valeouwe Loenen

Jubileum Scouting Valeouwe Loenen

LOENEN – Scouting Valeouwe Loenen is opgericht in 1951. Dit betekent dat ze dit jaar 65 jaar bestaan. Ze hebben dit met elkaar gevierd met een jubileumkamp voor alle leden. Met alle bevers, welpen, scouts, explorers, stamleden, leiding en bestuursleden werd er mooi weekend gevierd.
"Door een forse afname van de subsidie die wij jaarlijks ontvangen, stonden we dit jaar voor een uitdaging om geld binnen te halen waarmee we voor de leden leuke opkomsten kunnen blijven organiseren. In overleg met basisschool de Poort hebben we daarom dit jaar in Loenen de potgrondactie voortgezet. Dit is een groot succes gebleken. We willen hiervoor de inwoners van Loenen hartelijk danken. Tevens willen we de Stichting Hervormde Ziekenverpleging danken voor de bijdrage aan onze vereniging", aldus een woordvoerder.
Scouting Valeouwe is een actieve en groeiende vereniging. Ze zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers voor leiding en bestuur. Wie is geïnteresseerd, kak kijken op de website www.scoutingloenen.nl en contact opnemen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.