Home / Rheden / Titel voor Rheko B3

Titel voor Rheko B3

RHEDEN – Zaterdag 28 mei werd Rheko B3 kampioen! En het was een zeer verdiend kampioenschap, want ze bleven ongeslagen! Dat getuigt van een sterk team. Onder leiding van Annelies Tamboer, Ronald Artz en Kirsten Jurriens, werden goede resultaten behaald, wat uiteindelijke leidde tot het kampioenschap. Spelers van dit team zijn: Remco Hekkers, Verena Artz, Veronique Nusink, Anique Peppelman, Noah Bobbink, Karlijn Breedveld, Vivian Henkes, Reina Lammers, Sacha Leeuwenburgh, Esther Hekkers, Pascalle v.d. Berg.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.