Home / Eerbeek / In het zweet voor Villa Joep

In het zweet voor Villa Joep

EERBEEK – Het rook nog een beetje naar verschraald bier, zondagmiddag rond één uur in de feesttent op het kermisterrein in Eerbeek. Die lucht vermengde zich even later met die van eerlijk zweet, toen de deelnemers aan de Spinningmarathon voor de Stichting Villa Joep op de pedalen gingen. Opgezweept door verschillende instructeurs, werden gesponsorde kilometers weggetrapt. En na vier uur fietsen, konden de organiserende Lions de opbrengst bekend maken: € 2.650,-. En dat was weer meer dan vorig jaar, dus ook wat dat betreft werden record verbeterd. – foto: Han Uenk

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.