Home / Dieren / Staat van de panden Traversegebied in kaart gebracht

Staat van de panden Traversegebied in kaart gebracht

DIEREN – In de directe omgeving van de toekomstige bouwwerkzaamheden van de Traverse Dieren, worden komende weken zogenaamde bouwkundige vooropnames uitgevoerd. De bouwkundige staat en conditie van om- en aanliggende panden, opstallen inclusief eventuele erfafscheidingen, worden vastgelegd in tekst en beeld.

Bij eventuele twijfel over geleden schade later in het proces, kan de rapportage van de opname als bewijsmateriaal dienen.

Op basis van de uit te voeren werkzaamheden heeft de Combinatie Traverse Dieren nu de zogenaamde ‘risicocontouren’ bepaald. Alle panden binnen deze risicocontouren komen in aanmerking voor een bouwkundige vooropname: de huiseigenaren krijgen een uitnodigingsbrief. De bouwkundige vooropnames worden uitgevoerd door de medewerkers van Signum Expertise. Zij verzorgen zowel binnen- als buitenopnames.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.