Home / Velp / Thema-avond PvdA over Wonen en Zorg

Thema-avond PvdA over Wonen en Zorg

VELP – De PvdA Rheden houdt op woensdag 8 juni een thema avond over Wonen en Zorg. Deze avond vindt plaats in het Jagthuis aan de Hoofdstraat 1 in Velp en begint om 20.00 uur (de zaal is open vanaf 19.30 uur). Wonen en Zorg is een thema dat iedereen raakt.

Als gevolg daarvan zullen steeds meer ouderen en mensen met een beperking (langer) thuis moeten blijven wonen. Wat betekent dat als je aangewezen bent op mantelzorg of een andere – passende – woning of woonvorm nodig hebt?
De PvdA gaat daarover met de aanwezigen in gesprek en hoort graag wat dit voor hen betekent. De avond wordt ingeleid door de bestuursvoorzitter Joppe de Ruiter, waarna er een presentatie wordt gegeven door Christel Welling, manager van Innoforte. Hierna vindt er een discussie plaats aan de tafel van 6 onder leiding van fractievoorzitter Gea Hofstede.
Aan het eind van de avond worden de jubilarissen van de PvdA gehuldigd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.