Home / Dieren / Vijftig-plus tennistoernooi bij TDieren

Vijftig-plus tennistoernooi bij TDieren

DIEREN – TV Dieren houdt van dinsdag 5 juli tot en met donderdag 7 juli weer het traditionele gezelligheidstoernooi voor 50-plussers. De wedstrijden worden, op alle dagen, gespeeld tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vorig jaar waren er 70 deelnemers en de organisatie hoopt dat dit jaar te evenaren. Het toernooi staat open voor dames en heren en wordt gehouden op de banen bij Polysport. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor dames- , heren- of mixdubbel. Het is niet mogelijk om in te schrijven op twee onderdelen. Indien men geen tennispartner weet te vinden, dan is het mogelijk tóch in te schrijven! De organisatiecommissie zorgt dan voor een partner. Op de eerste en derde dag speelt men twee wedstrijden met de vaste partner. Op de tweede dag worden er grabbelwedstrijden gespeeld.
De inschrijving sluit op 26 juni en de kosten zijn € 8,- (te voldoen voor aanvang van de eerste wedstrijd) en zijn inclusief de lunch op de laatste dag.
Nadere informatie of aanvraag van een inschrijfformulier (ook verkrijgbaar op de tennisbaan bij Polysport) kan per e-mail: t.vanark@chello.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.