Home / Rheden / Titel voor Rheko A1

Titel voor Rheko A1

RHEDEN – De korfballers van Rheko A1 zijn kampioen geworden in de 3e klasse. Een goed resultaat. Bijna alle wedstrijden werden gewonnen onder leiding van Onno Ettema en Marcel Mekkink. Tijdens de huldiging in clubhuis De Korf van ckc Rheko, kwam de sponsor Anne Bruger het team feliciteren. De spelers van A1 zijn: Tamara Christiaanse, Ellen Tamboer, Rianne Jansen, Joëlle Geurts, Marieke Kragt, Annelies Tamboer, Marten Wintermans, Joep ten Brinke, Rick Brinkhorst en Twan Otter.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.