Home / Ellecom / Heerlijk Zomerfeest

Heerlijk Zomerfeest

ELLECOM – Wat werd het een heerlijk Zomerfeest, drie dagen lang in Ellecom. Het jaarlijkse feest van de Oranjevereniging bood voor elk wat wils. Er was een bijeenkomst voor de senioren, activiteiten voor de schooljeugd, er waren het vogelschieten en een pubquiz en natuurlijk een paar heerlijke feestavonden. Maar dat alles werd overtroffen door de optocht op zaterdagochtend.  Ellecom heeft een mooie traditie waar het die optocht betreft en straten nemen het daarbij tegen elkaar op in spitsvondigheid, actualiteit en uitvoering. – foto: Han Uenk

 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.