Home / Brummen / Mini’s zijn kampioen

Mini’s zijn kampioen

BRUMMEN – De mini’s niveau 5 van volleybalvereniging Bruvoc zijn kampioen geworden. Ze begonnen hun laatste wedstrijddag met een grote voorsprong, maar een echte kampioen moet eigenlijk zoveel mogelijk winnen. De mini’s hebben laten zien dat ze echte kampioenen zijn. Na de wedstrijd en de huldiging werd er nog een overwinningstaart gegeten in de sporthal van Spiker. Het team bestaat uit: Merel Smits, Britt Krosse, Riemkje Loopstra, Fleur Vaassen, Elianne Massen, Carlijn van der Kuip en trainers Theo Klomp en Angelique Chung.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.