Home / Rheden / Picknick De Zonnebloem

Picknick De Zonnebloem

RHEDEN – Woensdag 25 mei vond in partycentrum Ons Huis in Rheden de jaarlijkse lunch voor de gasten van de Zonnebloem, afdeling Rheden-De Steeg plaats. De KRO/NCRV, medeoprichter van de Nationale Vereniging de Zonnebloem, bestaat dit jaar 60 jaar. Vroeger werd er voor de gasten altijd een picknick gehouden. Ter ere van dit 60 jarig jubileum heeft de afdeling de lunch dit jaar in de vorm van een picknick gegeven. Vanwege het weer werd dit binnen gehouden. Foto – Sietse Tel.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.