Home / Regio / Buurtmaken met Radar Uitvoering Oost

Buurtmaken met Radar Uitvoering Oost

REGIO – De afgelopen maanden zijn de krachtcoaches van Radar Uitvoering Oost bezig geweest met kennismaken en samenwerken met bewoners, verschillende initiatieven en organisaties in de verschillende dorpen van Rheden. Nu is het tijd om buurt te maken en daarom nodigen zij iedereen uit voor een gezellige avond met koffie of thee en cake.
De coaches presenteren naar aanleiding van het bewonersonderzoek hun plannen en zijn benieuwd wat betrokkenen ervan vinden. In een wijk in Dieren wordt bijvoorbeeld gestart met een europroject: vrijwillige coaches bezoeken bewoners met tips en tricks om geld te besparen. In een wijk in Velp ondersteunen ze het initiatief om een moestuin op te zetten. Vanuit het Loket Vrijwillige Inzet en Sociale Activering wordt het trainingsaanbod voor vrijwilligers gepresenteerd. Daarnaast presenteren ze het totale Radar-aanbod.

In Dieren vindt deze avond plaats op 15 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de Oase, in Rheden op 16 juni van 19.30 tot 21.30 uur in het Dorpshuis en in Velp op 22 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de Poort.

Wie in contact wil komen met een coach, maar niet in de gelegenheid is naar de bijeenkomsten te komen, kan contact opnemen met één van de coaches. Voor Dieren, Spankeren en Laag-Soeren kan men terecht bij Dorette van Lieshout via tel. 06 – 11599083. Zij is ook tijdelijk aanspreekpunt voor Rheden, De Steeg en Ellecom. Inwoners van Velp kunnen contact opnemen met Walter van Vliet via tel. 06 – 11595969 of neem contact op met participatiecoach Maud van Braam via tel. 06 – 11594670.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.