Home / Dieren / Info-avond villa Johanneshof Dieren-Zuid

Info-avond villa Johanneshof Dieren-Zuid

DIEREN – Op maandag 13 juni organiseert projectontwikkelaar en bouwer Reinbouw een informatieavond waarbij de ontwikkelingsplannen van villa Johanneshof aan de Zutphensestraatweg 40 in Dieren aan omwonenden en geïnteresseerden worden gepresenteerd.

Omwonenden en geïnteresseerden zijn tussen 19.30 en 20.30 uur van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de informatiemarkt in Villa Veertien aan de Noorderstraat 14. Alle bij het project betrokken partijen zullen daar aanwezig zijn om informatie over de plannen te verschaffen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.