Home / Loenen / Rolstoelwandelen met de Zonnebloem Loenen

Rolstoelwandelen met de Zonnebloem Loenen

LOENEN – De Zonnebloem afdeling Loenen is voor het eerst in dit nieuwe seizoen gestart met een wandeltocht. Dit keer werd het ‘Rondje Loenen’ gelopen. Er gingen zes gasten mee en zes vrijwilligers om de rolstoelen te duwen. Het werd wederom een fijne tocht.

Gestart werd er bij het Hattinkerf, daarna ging de wandeling via Reuweg, Horstweg richting de Koedijk. Wederom werd ervaren dat het toch wel heel belangrijk is, niet alleen voor de gasten in de rolstoel maar zeker ook voor de duwers, dat het wegdek glad moet zijn. De terugweg ging via de Laak, Imboschweg richting Eerbeekseweg. De wandeling werd bij Eetcafé ‘t Ruifje gezellig afgesloten met een heerlijke kop koffie of thee en het stukje appelgebak mocht natuurlijk ook niet ontbreken.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.