Home / Brummen / Wekelijks spreekuur wijkverpleegkundigen

Wekelijks spreekuur wijkverpleegkundigen

BRUMMEN – De wijkverpleegkundigen in de gemeente Brummen houdt sinds 1 juni twee maal per week spreekuur. Zij werken daarbij samen met het Team Voor Elkaar en de spreekuren van beide organisaties vinden dan ook tegelijk plaats.

De rol van wijkverpleegkundigen wordt ingevuld door Daphne Streppel en Gabrielle van der Sluis van Vérian en Jantien Blanken van Riwis. Daphne en Jantien zijn actief voor de dorpen Brummen, Leuvenheim en Oeken. Gabrielle is samen met Jantien wijkverpleegkundige in Eerbeek, Empe en Hall. Het spreekuur van de wijkverpleegkundigen en Team Voor Elkaar zijn op woensdag van 09.00 tot 12.00 uur bij Plein Vijf in Brummen en op donderdag van 09.00 tot 12.00 uur in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek.

De wijkverpleegkundigen vervullen een belangrijke rol bij het bevorderen van de gezondheid van inwoners in de gemeente Brummen. Zij zijn hierbij vooral actief op het gebied tussen het medische van de gezondheidszorg en het brede gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning. De drie wijkverpleegkundigen zijn deskundig als het gaat om gezondheidsproblemen, hebben een goede kennis van de sociale kaart en zijn uitstekend in staat om met andere partners samen te werken. De wijkverpleegkundigen zijn een direct aanspreekpunt voor inwoners in een wijk of buurt en vervullen daarmee ook een cruciale schakelfunctie tussen gezondheid en het sociale domein. Om dit nog verder te versterken zijn de wijkverpleegkundigen nu ook bereikbaar tijdens een inloopspreekuur in Brummen en Eerbeek.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.