Home / Brummen / Sportclub Brummen C2 kampioen

Sportclub Brummen C2 kampioen

BRUMMEN – Onlangs moest het C2-team van Sportclub Brummen de laatste competitiewedstrijd spelen, uit bij Voorwaarts C2 Twello. De enige overgebleven concurrent Turkse Kracht C1 had de week daarvoor het laatste competitieduel verloren met 4-3 van Kon. UD C1, waardoor de achterstand, voor aanvang van de laatste wedstrijd, nog een punt bedroeg. Op basis van een veel beter doelsaldo betekende een gelijkspel of winst van Sportclub Brummen C2 dat het kampioenschap een feit zou zijn. Na een prima gespeelde wedstrijd gingen de Brummenaren met een 6-0 overwinning van het veld af. Na het al eerder behaalde kampioenschap in de najaarscompetitie, nu dus wederom de titel in de voorjaarscompetitie derde klasse. Ook het bekerseizoen was meer dan geslaagd, in de halve finale tegen Almelo C1 werd het elftal op het laatst nipt uitgeschakeld doordat Almelo de strafschoppen beter nam. Spelers en begeleiding kunnen terugkijken op een prachtig seizoen 2015/2016. Het elftal werd getraind door Richard Noordhoek en Thomas Bosch en Dick Koekkoek fungeerde als leider.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.