Home / Brummen / KV Mélynas 3 kampioen

KV Mélynas 3 kampioen

BRUMMEN – Het derde team van KV Mélynas is kampioen geworden. De laatste wedstrijd speelde het team tegen Zwaluwen 4. Tot lang in de competitie bleven zij in het spoor van Melynas, maar in de laatste wedstrijd werd duidelijk wie het beste team was. Het team ging voortvarend van start. De eerste twee aanvallen werden beloond met twee doelpunten. Al vrij snel stond het 6-0. Om het toch een beetje spannend te maken, liet het team de teugels iets vieren, zodat de ploeg uit Zevenaar terug kon komen tot 6-4. Zwaluwen had even het idee dat ze aansluiting konden vinden, maar binnen no time was het verschil alweer groter gemaakt. De ploeg die uit spelers bestaat die jaren in het eerste team gespeeld hebben, hield in de rust een kleine peptalk. Na de rust werd de score verder uitgebouwd en met mooie aanvallen werd uiteindelijk de eindstand van 17-7 bereikt.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.