Home / Doesburg / 0313 Doesburg beweegt de Wetelaar

0313 Doesburg beweegt de Wetelaar

DOESBURG – Onder toeziend oog van Loes van der Meijs, burgemeester van Doesburg, was het vrijdag 27 mei weer een bruisend geheel bij jongerencentrum 0313. Vanuit een samenwerking tussen Doesburg Beweegt, 0313 en Dans je Fit werden drie verschillende activiteiten aangeboden aan kinderen van basisschool De Wetelaar. De kinderen van groep zeven en acht kregen hierdoor de gelegenheid om te ervaren hoe leuk het is om sportief en creatief bezig te zijn. Voordat ze aan de slag gingen, was er natuurlijk nog even tijd voor een selfie met de burgemeester. De kinderen kregen een dansworkshop aangeboden, verzorgd door Dans je Fit en ze gingen skaten onder begeleiding van de buurtsportcoaches van Doesburg Beweegt.

ward@doesburgbeweegt.nl
info@0313doesburg.nl
info@dansjefit.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.