Home / Loenen / Kunst op de Kolk presenteert: Het geheim van de papiermolen

Kunst op de Kolk presenteert: Het geheim van de papiermolen

LOENEN – “Er was eens een oude molenaar, maar niet zo maar een molenaar, nee hij was een water molenaar, nee, zelfs een molenaar van een papier molen”. Zo begint het fantasierijke sprookje dat op 24 juni, om 13.30 uur en om 15.00 uur, te zien is op de Groote Modderkolk aan de Vrijenbergweg 24a in Loenen.

De cliënten van zorgboerderij De Groote Modderkolk hebben het afgelopen half jaar met veel plezier verschillende kunstcursussen gevolgd. Deze werden gegeven door theater, muziek, schilder en ruimtelijke kunstenaars van het Kunstencentrum Markant in Apeldoorn. Elke week klonk er gelach, gezang, muziek, gezaag of het strijken van penselen over papier.
En nu eindelijk, op 24 juni, vindt de eindpresentatie van deze cursussen plaats in de vorm van een vrolijk muziek- theatersprookje: Het geheim van de papiermolen.
In dit verhaal ligt de molenaar van de papiermolen op sterven. Hij vraagt zijn dochters op zoek te gaan naar het geheim van de papiermolen, om zo de papiermolen te redden. De oudste dochters zijn te egoïstisch en komen al snel in de problemen. De jongste dochter echter, die vriendelijk en behulpzaam is gaat op zoek naar het geheim en beleeft allerlei avonturen.
In drie kwartier nemen de cliënten de bezoeker mee over het erf om samen dit geheim van de papiermolen te ontrafelen. De start is voor de theeschenkerij. Er is beperkt plaats, dus graag even reserveren en daarbij vermelden voor welke voorstelling u wilt komen.
Voor reservering en informatie: verdandi.cultuur@deseizoenen.org of telefonisch op: 06 577 31196.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.