Home / Doesburg / Doesburg maakt werk van de Vestingen

Doesburg maakt werk van de Vestingen

DOESBURG – Vorige week werd op het Doesburgse Stadhuis een samenwerkings-overeenkomst ondertekend tussen de gemeente Doesburg en stichting Doesburg Vestingstad. De overeenkomst moet er voor zorgen dat vestinggeschiedenis van de stad Doesburg beter zichtbaar en beleefbaar wordt.

De overeenkomst werd ondertekend door de burgemeester van Doesburg Loes van der Meijs en voorzitter Martin Beijer van de stichting. De overeenkomst is een uitvloeisel van het structuurplan Beleef de Linies uit 2014 en het marketing- en communicatieplan De Linies van september 2016. De rol van de nieuwe stichting is die van aanjager, projectontwikkelaar, marketingorganisatie of beheerder.

In zijn toelichting memoreerde de heer Beijer de goede samenwerking tijdens de onderhandelingen over de inhoud van de overeenkomst. De gemeente Doesburg is zelf niet vertegenwoordigd in de stichting of in een van de werkgroepen van de stichting. De samenwerking is aangegaan voor onbepaalde tijd en wordt elke twee jaar geëvalueerd.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.