Home / Klarenbeek / Veiling spullen uit RK Kerk in Klarenbeek

Veiling spullen uit RK Kerk in Klarenbeek

KLARENBEEK – De Stichting Het Boshuis is nog steeds op zoek naar gelden om de financiering van de voormalige kerk naar gemeenschapshuis mogelijk te maken. Op 30 september hoopt de stichting een flink bedrag te verdienen met de groots opgezette veiling.

Op dag wordt er van alles verkocht. Er zijn nog veel spullen uit de kerk. Ook de kerkbanken gaan verdwijnen en worden op deze dag ook verkocht. Er zullen veel waardevolle spullen geveild worden.
Het stichtingsbestuur is op zoek naar mooie artikelen die deze dag worden verkocht. De inbrenger bepaald zelf de minimumprijs. Ook worden die dag spullen verkocht voor de basisschool De Kopermolen.
De veilingdag wordt opgezet door de Stichting Het Boshuis, samen met De Kopermolen. De opbrengst wordt gedeeld. Het Boshuis wil het geld besteden aan nieuwe stoelen in De Beuk, die de banken gaan vervangen. De school wil het plein opnieuw gaan inrichten.
Die dag is er naast de veiling nog veel meer te doen. Er is een lopathon door de leerlingen van De Kopermolen en er is een fancy fair met Rad van Fortuin en spelletjes. Natuurlijk is er ook muziek bij en is er gedacht eten en drinken.
De organisatie vraagt de Klarenbekers alvast na te denken over de waardevolle of bijzondere artikelen die ze op deze dag willen laten veilen. Wellicht dat de oude klok die al zo lang in de weg stond nu een nieuwe bestemming gaat krijgen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.