Home / Beekbergen / Schutterskoning en Jeugdkoningin

Schutterskoning en Jeugdkoningin

BEEKBERGEN – Het vogelschieten bij de boerderij Beekbergen was zaterdag 28 mei weer een hele belevenis. De Junioren schoten zo goed, dat ze veel eerder klaar waren dan de volwassenen. Stephan van de Berg haalde de kop naar beneden en Anouk van Huffelen schoot zowel de staart als de hele vogel van zijn stok. Daarmee werd Anouk Schutterskoningin bij de Jeugd. Bij de volwassenen schoot Jeroen Jochems de kop eraf, Erik Oosterkamp schoot de staart en een vleugel, Ab boks schoot de tweede vleugel en Wiljo Jochems werd Schutterskoning bij de volwassenen. Op de foto de Schutterskoning en de Jeugd Koningin.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.