Home / Dieren / Wereldwinkel in het zonnetje gezet

Wereldwinkel in het zonnetje gezet

DIEREN – De Ambassade voor Vrede uit Dieren en Ellecom heeft op 28 mei weer de stiltekring gehouden. Op uitnodiging was hier ook een aantal medewerkers van de Dierense Wereldwinkel bij aanwezig. Zij werden door de Ambassade voor Vrede in het zonnetje gezet omdat de Wereldwinkel in Dieren al ruim 24 en een half jaar bestaat. Momenteel verkopen 25 medewerkers bijzondere artikelen, waaronder voedsel, speelgoed, sjaals, sieraden en aardewerk uit verschillende landen. Hierdoor krijgen de producenten een eerlijke prijs voor hun producten. De andere tien medewerkers vormen het bestuur. Deze 35 medewerkers doen dit alles op vrijwillige basis. Omdat deze wereldwinkel zo aan de weg timmert met haar activiteiten: onder andere Wereldwinkeldag, activiteiten voor de Voedselbank, 28 augustus in het Carolinapark vanwege het 5 jarig bestaan van de Oranjerie, Kerstmarkt, Winkel draaien en nog veel meer heeft het bestuur de Aanmoedigingsprijs gekregen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.