Home / Giesbeek / GSV ’38 promoveert

GSV ’38 promoveert

GIESBEEK – De Giesbeekse voetballers zijn erin geslaagd om via de nacompetitie te promoveren naar de 3e klasse KNVB. De ploeg was na promotie vorig seizoen uit de 5e klasse nu als derde geëindigd in de reguliere competitie van de 4e klasse en wist hierin de 2e periode te pakken. De twee wedstrijden om een beslissing te forceren, werd gespeeld tegen de nummer-11 van de derde klasse en dat was AD’69 uit Aalten. In de eerste (uit)wedstrijd in Aalten wist GSV’38 met 2-3 te winnen. Nu werd in de return door de ploeg uit Aalten alles op alles gezet om deze achterstand weg te werken. Met veel inzet van GSV’38 werd de stand na 90 minuten op 0-0 gehouden waarna de jonge spelersgroep van trainer Henk Drenth volgend jaar uitkomt in de 3e klasse. Dit mag al een bijzondere prestatie worden gezien. Het feest bastte daarna volop los in het IJsseldorp en de traditionele rondrit op de platte kar hoorden daar natuurlijk ook bij. – foto Dirk van der Veen
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.