Home / Dieren / Peter Fransen rijdt voor NXXT

Peter Fransen rijdt voor NXXT

DIEREN – U heeft hem wellicht al zien rijden, rijinstructeur Peter Fransen uit Dieren. Hij rijdt sinds april 2014 voor NXXT en gaat daar voorlopig niet meer weg. "Het leuke van het vak van rijinstructeur is om iemand die nog nooit in een auto, achter het stuur heeft gezeten, op te leiden tot een veilige en vlotte verkeersdeelnemer", aldus Fransen. "Om iemand de grondbeginselen te leren, en hem of haar dan te zien uitgroeien tot een zelfstandige bestuurder. Dat geeft voldoening, en een hoop plezier."

"Het omgaan met verschillende mensen is een uitdaging. Ik probeer mijn lessen altijd met humor te laten plaatsvinden. Zodat de leerling zich op z`n gemak voelt. En als de leerling dan na zijn examenrit krijgt te horen dat hij, of zij is geslaagd,(en dat lukt in zeer veel gevallen in één keer) is ook mijn dag geslaagd."
Fransen heeft zich aangesloten bij NXXT, een franchiseorganisatie gespecialiseerd in het verkrijgen, opleiden, trainen en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs. NXXT kan door haar schaalgrootte (landelijke dekking) samen met haar instructeurs zorgen voor een onderscheidend pakket van diensten. Dit betekent meer flexibiliteit en vaak een scherper aanbod met een hogere kwaliteit.
Fransen zegt te hebben gekozen voor NXXT, omdat: "NXXT ten eerste de grootste is van Nederland. Ze geven mij het gevoel dat alles tot in de puntjes is geregeld, en stralen die professionaliteit ook uit naar de al rijdende leerlingen en naar nieuwe, potentiele leerlingen.
Bij zo`n organisatie voel ik me thuis. Ook het zelfstandig ondernemerschap bevalt me prima, en NXXT ondersteund mij daarin. Na 25 jaar lesgeven, heb ik nu het gevoel dat ik veel eerder deze stap, om voor NXXT te kiezen, had moeten maken."
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.