Home / Angerlo / Jan Hoornstra 7-tegen-7 toernooi in Angerlo

Jan Hoornstra 7-tegen-7 toernooi in Angerlo

ANGERLO – Na het daverende succes van de eerste editie van vorig jaar, gaat het Jan Hoornstra 7-tegen-7 toernooi dit jaar op herhaling. Sportpark Mariëndaal is zaterdag 4 juni wederom het toneel van een zinderende voetbalstrijd.

Het Jan Hoornstra 7-tegen-7 toernooi is een toernooi voor teams met spelers van 35 jaar en ouder, waarbij gezelligheid voorop staat. Het toernooi wordt afgesloten met bier, lekker eten en muziek in een feesttent. Voor het toernooi hebben zich 15 teams uit de hele regio ingeschreven. Wedstrijden worden gespeeld op een half veld, zeven tegen zeven. De wedstrijden duren een kwartier. Gespeeld wordt in een aantal poules. De eerste poulewedstrijden worden om 11.00 uur stipt afgetrapt.

Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door Team ‘Beugels’96 & Friends’. Dit team heeft zich dit jaar wederom ingeschreven en zal alles op alles zetten om de wisselbokaal van een meter hoog wederom op eigen schoorsteenmantel te krijgen.
Publiek is – gratis toegang – van harte welkom om de old stars aan te komen moedigen. En ook aan de jongsten is gedacht, zo is er onder andere een springkussen zijn er diverse voetbalspellen.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.