Home / Brummen / Mini’s niveau 3 Bruvoc kampioen

Mini’s niveau 3 Bruvoc kampioen

BRUMMEN – De mini’s niveau 3 van volleybalvereniging Bruvoc zijn erin geslaagd het kampioenschap binnen te halen. De laatste wedstrijden waren zenuwslopend. Het team moest punten pakken om het team van Rebelle uit Dieren voor te blijven. Door een mooie techniek en goede samenwerking hebben de spelers een mooi staaltje volleybal laten zien. Na de huldiging werd het team nog getrakteerd op een overheerlijk ijsje. Het team bestaat uit Mathijs Spieker, Luuk Hoekstra, Tygo Roelofs, Eurian de Graaf, Laura van Eijk, Karleen Smits en trainster Angelique Chung.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.