Home / Velp / Vriendinnendag DVOV

Vriendinnendag DVOV

VELP – Onlangs werd door voetbalvereniging DVOV op sportpark de Pinkenberg in Velp voor de tweede keer een Vriendinnendag gehouden. Onder de leiding, de C- en B-meiden van DVOV, werd door bijna 40 meiden in de leeftijd van zeven tot en met dertien jaar met veel plezier en enthousiasme meegedaan aan de zes voetbalspellen. Vooral het gloednieuwe gatendoek van DVOV zelf was daarbij een favoriet onderdeel van de meiden. Nadat alle spellen waren gespeeld, was het tijd voor de uitreiking van de prijzen. Vanwege haar enthousiasme en spelplezier werd Britt Elderman verkozen tot Vriendin van de Dag. Dat werd beloond met een leuk boek over meidenvoetbal. De officiële meiden-voetbal die vervolgens werd verloot, ging naar Faye Bruinsma. Ook de rest ging echter niet met lege handen naar huis, want voor alle deelnemers was er een goed gevulde goodie-bag met diverse leuke voetbalspulletjes.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.