Home / Velp / Studenten maken speelvloer

Studenten maken speelvloer

VELP – Een samenwerking tussen Groenhorst Velp, Openluchttheater De Pinkenberg en RIQQ, de Rhedense instelling voor Kunst en Cultuur, leidde tot strak straatwerk van een buitenpodium voor de artiesten. De klus werd geklaard door vier mbo-ers. Door deze nieuwe podiumvloer kunnen vanaf nu, ook tijdens regenachtig weer, alle voorstellingen doorgaan.

Studenten van Groenhorst Velp van de opleiding Groene ruimte kregen als opdracht om dit schoolproject geheel zelfstandig het werk voor te bereiden en uit te voeren. Zo hebben ze zelf onder andere de kraan, zand en trilplaat geregeld, het graafwerk gedaan en het straatwerk aangelegd. De gemeente Rheden heeft het bestratingsmateriaal ter beschikking gesteld. Het is de studenten gelukt om de podiumvloer vóór de eerste voorstelling af te hebben.

Met een lekkere slagroomtaart werden de studenten Nick van Oort (voorman), Herrald Jansen, Jip Roelofs, Tom Hermans en Ruben de Vries bedankt voor hun knappe werk en in het zonnetje gezet door RIQQ. Het werken aan deze echte opdracht werd door de studenten zeer gewaardeerd. Docenten Elbert Roordink en Gijs Koning vonden dat het kwartet een prima prestatie heeft geleverd en ook Koen van de Mark van RiQQ was uitermate tevreden met het resultaat. – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.