Home / Angerlo / Tweejarig jubileum KDV Villa Pip

Tweejarig jubileum KDV Villa Pip

ANGERLO – Afgelopen zaterdag heeft KDV Villa Pip te Angerlo haar 2 jarig jubileum gevierd onder de noemer: Villa Pip Feest. Het was weer een groot succes en zeer goed bezocht. Alle kinderen en belangstellenden kregen bij binnenkomst een strippenkaart voor een spellencircuit in thema circus, inclusief een ticket voor een gratis ijsje van Marijs-ijs op locatie. Zo mochten de kinderen sjoelen, blik gooien, een koprol maken door een “vuur”-hoepel, springen op het springkussen, schminken, een rondje rijden door het dorp met de bakfiets en er was een knutselactiviteit. Als extra was er een interactieve circus voorstelling voor jong en oud, mede mogelijk gemaakt door Podiumscool te Dieren, waarbij de kinderen als echte circusdieren en stalmeesters mee konden doen met spannende trucjes, gezellige dansjes en leuke liedjes. Tevens werd het kunstwerk aan de zijkant van het tuinhuis, gemaakt door Simone Engelsman, officieel geopend. Het bostafereel past perfect in de natuurlijke speel- en ontdektuin waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Met een blij en dankbaar gevoel kijken wij terug op weer een heel bijzondere dag. Alle ouders bedankt voor de komst en voor het vertrouwen dat u in ons heeft. 

www.info@villa-pip.nl
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.