Home / Doesburg / Schitterende ochtend mini’s

Schitterende ochtend mini’s

DOESBURG – De mini’s van Sportclub Doesburg speelden zaterdag 28 mei hun wedstrijdjes vier tegen vier tegen hun leeftijdgenootjes van VDZ uit Arnhem, DVOV uit Rozendaal en OBW uit Zevenaar. Er waren veertien teams die op zeven veldjes speelden. Dit soort wedstrijdjes die gespeeld worden op een veldje van 20 x 30 meter zonder keeper is een mooie opstap voor deze kinderen richting de F pupillen. Het was een geslaagde ochtend waarbij spelen met veel plezier het allerbelangrijkste is. Wie kennis wil maken tussen de vier en zes jaar oud is, kan contact opnemen met Jos Otten (josotten@live.nl) of Rodney Hartgers (r.hartgers1@upcmail.nl).
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.