Home / Brummen / Cupa/Wilp wint meidentoernooi

Cupa/Wilp wint meidentoernooi

BRUMMEN – Het op zaterdag 28 mei op sportpark De Hazenberg gehouden Willem Weggelaar-toernooi voor meisjes B-teams is gewonnen door Cupa/Wilp B1. Dit team bleef in de A-poule in een spannende finale tegenstander Oeken/Brummen B1 met 1-0 de baas. Het elftal van Oeken/Brummen kreeg enkele fraaie kansen, maar deze werden niet benut. Opponent Cupa/Wilp scoorde uit een counter. In poule B waren strafschoppen nodig om de winnaar te bepalen. Het meidenteam van Klarenbeek B1 deed dat wat beter dan AZC B1 en mocht derhalve de winnaarsbokaal in ontvangst nemen.

Het sportieve evenement, vernoemd naar oud-Sportclub Brummenerelid Willem Weggelaar, vond voor de elfde maal plaats. Zoon Dick Weggelaar reikte de prijzen uit. De organisatie was in handen van het viertal Gerrit Kempes, Johan Reukers, Martin Schuite en Joop Schijff. De wedstrijden werden geleid door de scheidsrechters Truus Broekhof, Eddy Vermaat, Marinus van Tent Beking, Wim Niessen, Wim Slinkman en Niek Wouters. Laatstgenoemde mocht de finale fluiten van dit sportgebeuren dat de naam draagt van zijn overgrootvader.
Foto Karin Stoel.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.