Home / De Steeg / Zomerexpositie Mobiliteit op Middachten

Zomerexpositie Mobiliteit op Middachten

DE STEEG – De zomeropenstelling van Middachten staat in het teken van mobiliteit. Rond 1900 behoorde de stallen van de graven van Aldenburg Bentinck van Middachten tot de omvangrijkste van het land. Veel van deze rijtuigen zijn nog steeds te bewonderen in het Koetshuis. Toen de fiets en de automobiel hun intrede deden, wisten de heren en vrouwen van Middachten deze moderne middelen al snel te waarderen. Begin 20ste eeuw werd de manege omgebouwd tot garage.de expositie vindt plaats van 1 juni tot en met 15 september. De tuinen, de oranjerie en het koetshuis zijn geopend van zondag tot en met donderdag van 10.30 tot 16.30 uur. Op de zondagen in juli en augustus worden er om 13.30 en 15.00 uur ook rondleidingen in het kasteel gegeven.

www.middachten.nl
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.