Home / Rheden / Fusie Rhedense voetbalclubs is rond

Fusie Rhedense voetbalclubs is rond

RHEDEN – Zowel de leden van vv Worth-Rheden als de leden van vv Rheden stemden maandagavond tijdens de buitengewone ledenvergadering voor de fusie van beide voetbalverenigingen. Er werd unaniem gestemd Dit was de tweede en allesbeslissende stemronde en dus is de fusie per 1 juli 2016 een feit.

De fusievereniging (Sport Combinatie) SC Rheden wil zo snel mogelijk een eigen identiteit krijgen en houdt daarom op 3 juni een een stemronde voor het favoriete logo en naam van het sportpark. Leden kunnen vanaf 20.00 uur een stem uitbrengen. Alle inzendingen zijn te vinden op www.scrheden.nl.
De clubkleuren zijn rood, wit en zwart. Selectiespelers van Worth-Rheden worden verdeeld over Rheden 1 en Rheden 2. Het clubhuis van SC Rheden gaat verder in het oude clubhuis van vv Rheden en het clubhuis van Worth-Rheden wil de voetbalclub verkopen aan de gemeente Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.