Home / Dieren / Minuut gratis winkelen

Minuut gratis winkelen

DIEREN – Zoals al vele jaren mocht de Dierense schutterskoning ook dit jaar weer een minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn in Dieren. Op Koningsdag was het Willem Remmelink die de vogel van de paal schoot tijdens het vogelschieten op Koningsdag, georganiseerd door de Dierense Oranjevereniging.
Donderdag nam hij zijn vrouw Willy Remmelink en dochter Regine Pasman – Remmelink mee naar de AH voor de minuut gratis winkelen. Regine hielp haar vader met het vullen van de kar. De minuut vloog om en uiteindelijk heeft het echtpaar Remmelink een kar met boodschappen met een totaalwaarde van 158 euro mee naar huis genomen. Er is aan de hele familie gedacht: bier, koffie, wasmiddel en fris vulden de kar voornamelijk.

Op de foto v.l.n.r.: Supermarktmanager AH, Henk Seegers, schutterskoning Willem Remmelink, Gerrit Versteeg (Oranjevereniging), assistent-manager AH Alex Ollebek, vrouw schutterskoning Willy Remmelink, Gerrie Lubbers (Oranjevereniging) en dochter Regine Pasman. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.