Home / Doesburg / Compilatie-DVD Doesburg 777

Compilatie-DVD Doesburg 777

DOESBURG – Aan het begin van de Doesburgse raadsvergadering van 26 mei, presenteerde stichting Doesburg 777 een compilatie-DVD aan stadsbestuur en gemeenteraad. De DVD duurt 50 minuten en bevat hoogtepunten uit de viering van 777 jaar stadsrechten van Doesburg. Alle aanwezigen kregen een exemplaar aangeboden.

In zijn toelichting memoreerde voorzitter Jan van Amstel van de stichting de grote inzet van de vele Doesburgse vrijwilligers en de goede samenwerking met de gemeente. Mede dankzij de steun van de Doesburgse raad, volgens Van Amstel, en ook dankzij het zogenaamde 1=3 plan (waarbij de gemeente 1 euro bijlegde bij elke 3 euro binnengehaalde sponsorgelden) kon de stichting maar liefst 100.000 euro aan extern gesponsord geld binnenhalen, dat vervolgens in het feestjaar in Doesburg is geïnvesteerd. De stichting heeft op de rekening zelfs een – klein – positief saldo.

Van Amstel prees daarnaast de inzet van Maarten Lindner van Doesburg TV, die zorgde voor veel publiciteit, overal bij was en zonder wie de DVD niet mogelijk zou zijn geweest. Lindner’s bedrijf LiViPro heeft de DVD geproduceerd. De DVD wordt door de bestuursleden verspreid onder de vele honderden vrijwilligers en sponsoren.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.