Home / Eerbeek / Veel jubilarissen bij Jumbo Heine

Veel jubilarissen bij Jumbo Heine

EERBEEK – Afgelopen week was er één jubilaris die er met kop en schouders boven de rest uit stak als het gaat om een meerjarig dienstverband. De ras-Eerbeekse Marieke Kersten is liefst 25 jaar in dienst bij de (Jumbo) supermarkt van familie Heine in het papierdorp.
Om die reden werd zij vrijdag uitgebreid gehuldigd. Naast het officiële cadeau, een enveloppe met jubileum-inhoud, ontving zij van de familie onder andere ook nog een bronzen beeldje als dank voor 25 jaar inzet, betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Zowel collega’s als ook klanten kwamen haar persoonlijk even feliciteren.
Naast Marieke waren er nog een aantal jubilarissen in het eerste deel van dit jaar. Ook zij werden even in het zonnetje gezet en ontvingen een mooi boeket bloemen. Volgens supermarkt eigenaar Casper Heine is het altijd een feestelijk moment om jubilarissen te huldigen en op dat moment nog even te benadrukken en hen te laten weten dat de gedrevenheid en loyaliteit van deze medewerkers erg gewaardeerd wordt.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.