Home / Dieren / Scheids Rebelle naar eerste divisie

Scheids Rebelle naar eerste divisie

DIEREN – Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle uit Dieren doet het de afgelopen jaren op sportief gebied erg goed. Regelmatig zijn er successen te melden. Ook op andere vlakken zijn er gedreven clubmensen die Rebelle op de kaart zetten. Dit keer is er een succes te melden op het gebied van arbitrage; clubman Alex De Kok is onlangs als scheidsrechter positief beoordeeld en gepromoveerd naar de eerste divisie. Alex is niet alleen succesvol als scheidsrechter in de zaal, maar staat ook zijn mannetje tijdens internationale beachvolleybaltoernooien. Vorig jaar was hij actief als lijnrechter tijdens het EK beachvolleybal in Nederland. Ook was hij te bewonderen in een op televisie rechtstreeks uitgezonden bekerfinale. AutovanOort Rebelle is trots om een vrijwilliger als Alex in haar gelederen te hebben en feliciteert hem met zijn promotie naar de eerste divisie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.