Home / Eerbeek / Nieuwe dirigent Eerbeeks LEGO-orkest

Nieuwe dirigent Eerbeeks LEGO-orkest

EERBEEK – Woensdag 18 mei startte Paul van Dalen als nieuwe dirigent van het LEGO-orkest van Eendracht Eerbeek. De nieuwe muzikaal leider van het orkest voor leerlingen en gevorderden is woonachtig in Hierden en volgt op dit moment de opleiding HaFaBra-directie aan het ArtEZ Conservatorium van Zwolle.

Naast deze opleiding tot professioneel dirigent, volgde Van Dalen ook twee jaar klassiek slagwerk. Volgens de nieuwe maestro is het een mooie stap om bij de Eerbeekse muziekvereniging aan de slag te gaan. “Mijn motivatie om te solliciteren in Eerbeek is dat ik graag met plezier en muzikale professionaliteit samen muziek maak. Daarnaast wil ik graag meedenken en adviseren in het jeugdbeleid en het voor nieuwe muzikanten zo plezierig mogelijk maken binnen het orkest”, aldus Van Dalen. Ook orkestmanager Karin Blom is blij met de komst van de nieuwe dirigent. “Met Alike Jonkman en Gerd Wensink zijn we een leuke en goede muzikale leiding gewend. We hebben er alle vertrouwen in dat we met Paul op dezelfde weg zullen voortgaan”, aldus Blom.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.