Home / Dieren / Buienradar doet Grand Prix Animo de das om

Buienradar doet Grand Prix Animo de das om

DIEREN – Dat het prestigieuze doublet toernooi van JBV Boul’Animo, de Grand Prix Animo, zijn plaats op de kalender heeft verdient, bleek ook dit jaar weer. In korte tijd was het maximale aantal van 48 teams bereikt. In het deelnemersveld meerdere Nederlands kampioenen en vele topklassespelers, alsmede nationale selectie en WK-gangers.

Ook waren enkele sterke buitenlandse teams present. Boul’Animo mocht terecht weer trots zijn op zo’n sterk deelnemersveld. Na twee voorgelote rondes gingen de beste 32 teams door in het hoofdtoernooi. De anderen naar de B poule. De verliezers van de eerste poule-ronde speelden nog complementair, zodat alle teams minimaal vier partijen speelden. In de vroege avond waren de halve finales net begonnen, toen het hard begon te regenen, waardoor de partijen werden onderbroken. De geraadpleegde buienradar voorspelde een volgende bui met onweer. Bij onweer wordt in geen geval gespeeld. Met dit vooruitzicht volgde overleg tussen de toernooileiding, scheidsrechters en nog overgebleven teams. Besloten werd niet verder te spelen en de aantrekkelijke prijzenpot te delen. Dat de voorspelde bui met onweer uitbleef, had geen invloed op de sfeer bij het gezellig samenzijn na afloop. Boul’Animo rekent voor volgend jaar weer op zo’n sterke bezetting en hoopt het toernooi dan weer wel uit te kunnen spelen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.