Home / Klarenbeek / Bloemen-expositie van Lieke Reuvekamp

Bloemen-expositie van Lieke Reuvekamp

KLARENBEEK – De twintigjarige Klarenbeekse Lieke Reuvekamp volgt de opleiding Bloem & Design aan het AOC Oost in Twello. Deze opleiding duurt vier jaar. De eerste drie jaar van de opleiding worden veel boeketten, bloemstukken en objecten gemaakt en wordt theorie geleerd. Het laatste jaar staat in het teken van het organiseren van een bloemenexpositie.

Haar afstudeeropdracht is het maken van twaalf florale objecten met een eigen gekozen thema. Lieke heeft als thema gekozen ‘florale kragen en hoofdtooien’, waarvan zij twaalf unieke creaties gaat exposeren. De Klarenbeekse is erg blij dat Galerie Bij Krepel haar de gelegenheid biedt om haar stukken in de prachtige trouwlocatie te presenteren.
De expositie ‘Shine like a Flower’ is te bezichtigen op 31 mei en 1 juni, van 11.00 tot 20.00 uur. De galerie is te bereiken via de ingang aan Kopermolenweg, tegenover huisnummer 9, waar u gratis kunt parkeren.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.