Home / Doesburg / Afscheid van iconen Senioren Vereniging Doesburg

Afscheid van iconen Senioren Vereniging Doesburg

DOESBURG – Tijdens de algemene ledenvergadering van Senioren Vereniging Doesburg e.o., werd afscheid genomen van twee kanjers van bestuursleden, namelijk Wim Kalkhuis en Wim Derksen. Kalkhuis is 19 jaar bestuurslid geweest, eerst belast met communicatie en daarna als secretaris.

Derksen heeft 20 jaar de voorzittershamer gehanteerd. Allebei waren eerst bestuurslid van de plaatselijke afdeling van de Anbo, maar vorig jaar kozen zij vol overtuiging voor de opvolger van de plaatselijke Anbo-afdeling; de zelfstandige Senioren Vereniging Doesburg e.o. Het aantal aanwezigen overtrof de verwachtingen, zodat uit allerlei hoeken en gaten nog stoelen moesten worden geregeld zodat iedereen uiteindelijk toch kon zitten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.