Home / Empe / Ruiterkamp groot succes

Ruiterkamp groot succes

EMPE – Afgelopen pinksterweekend vertrokken 23 kinderen van PSV de Oortveldruiters uit Empe richting Kootwijk voor het jaarlijkse ponykamp. Met zes man begeleiding overnachtten de rijdende leden met hun pony’s en de kinderen van de voltige vereniging met paard en pony op een prachtige locatie in de bossen bij Kootwijk. Van vrijdagavond tot en met maandagochtend zijn er ponyspellen georganiseerd, is er lesgegeven en zijn er lange mooie buitenritten gemaakt. Als de paarden op stal stonden, werd er met de hele groep geschilderd, zijn er hoefijzers versierd, pannenkoeken gegeten, nagels gelakt is er een gezellige BBQ en disco gehouden, paardenvoetbal, en een levend ganzenbord met speciale paardenvragen en een bootkamp georganiseerd op zondagochtend. Op zaterdag werd er voor de Voltige een volledige trainingsdag gegeven met Yoga en een voltige clinic. Aan het eind werd het kamp afgesloten met een gezellige lunch.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.