Home / Hall / Gezellige Zondagsfair ’t Grote Hof

Gezellige Zondagsfair ’t Grote Hof

HALL – De onlangs gehouden zondagsfait ’t Grote Hof in Hall is gezellig druk verlopen. Zeker tot een uur of vier waren de weergoden nog redelijk goed gehumeurd. Dat was zeker fijn voor de mensen die voorafgaand aan de fair een tocht van tien of twintig kilometer wandelde. Zij waren bij terugkomst zeer enthousiast over de prachtige routes die uitgezet waren door de Eerbeeksche Hooilanden, de Empese en Tondense Hei en het Leusveld.
In de mooie tuin van ’t Grote Hof was elke kraam opgesierd met emmers vol fluitenkruid.
Het deels overdekte terras oogde met fleurige bloempotten erg uitnodigend. Er werd verse koffie en een goed glas wijn geschonken en bezoekers konden zich tegoed doen aan één of meerdere lekkernijen die op de fair te koop waren. Het Hallse verenigingsleven was goed vertegenwoordigd. Door het burgerinitiatief ‘Hall Leeft! waren zij in de gelegenheid gesteld zich op de fair te presenteren en zo te laten zien wat het dorp allemaal te bieden heeft. Ook basisschool de Vossestaart droeg hierin haar steentje bij. In de naastgelegen wei was een demonstratie schapen drijven waarbij een aantal jonge kinderen mocht helpen. Aan het eind van de middag viel de regen met bakken uit de lucht en hielden de standhouders het voor gezien.

 

 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.