Home / Dieren / Hockeycircus bij intocht Vierdaagse

Hockeycircus bij intocht Vierdaagse

DIEREN – In de tijd tussen de aankomst van de scholen op de Parkeerplaats aan de Admiraal Helfrichlaan en het vertreksein voor de daadwerkelijke intocht, zorgden een 15-tal leden van de Dierense hockeyclub MHC Dieren voor vermaak en vertier.

Er lagen diverse sticks en hockeyballen klaar om de wachtende kinderen te amuseren, tijdens dit half uurtje. De jongens en meiden van de C1 legden de kinderen de basisvaardigheden van het hockey uit, speelden lekker met hen over en probeerden de kinderen natuurlijk te enthousiasmeren voor het hockeyspelletje.
"We hopen van harte dat er kinderen bij waren die het hockeyen zo leuk vonden, dat we ze binnenkort mogen verwelkomen op de club! We trainen de gehele maand juni nog", aldus pr-vrouw Mathilde van Wijk. "Kom je drie keer proeftrainen, dan krijg je een gratis hockeystick. Meld je aan via jeugdtc@mhcdieren.nl."
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.