Home / Rheden / Herinnerings-bijeenkomst op Heiderust in Rheden

Herinnerings-bijeenkomst op Heiderust in Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 28 mei om 14.00 uur houden Begraafplaats Heiderust en Uitvaartverzorging IRIS & De Mol in het kader van De week van de Begraafplaats een herinneringsbijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gehouden op de buitenplaats van het gedeelte voor natuurbegraven op Heiderust aan de Lentsesteeg 21 in Rheden.

De bijeenkomst is kosteloos en toegankelijk voor iedereen die een dierbare wil herdenken.

De middag wordt begeleid door mevrouw Debby Klein Middelink en er is livemuziek van piano en cello door het Duo Celliano. Tijdens de bijeenkomst krijgen de aanwezigen de gelegenheid hun dierbaren te herdenken. Dit gebeurt door het samen maken van een bloemstuk, van bloemen die door de organisatie uitgedeeld worden. Aanwezigen kunnen ook de naam van hun dierbare laten noemen. Indien zij daar prijs op stellen, kunnen zij dit doorgeven via begraafplaatsen@rheden.nl of info@iris-demol.nl. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en herinneringen op te halen onder het genot van een kopje koffie en thee.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.