Home / Eerbeek / Jubilarissen bij Zarazan

Jubilarissen bij Zarazan

EERBEEK – De dertigste jaarvergadering van Zarazan, dat in 1986 is opgericht door Maria Vreven, was een druk bezochte en gezellige bijeenkomst. Er werd een groot aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Er zijn twee dames vijf jaar lid, twee al tien en twee vijftien jaar lid en maar liefst zeven dames dansen al 25 jaar bij de volksdansvereniging. De dames kregen een mooie bos bloemen en een passend cadeau.
Dat er zoveel jubilarissen zijn, geeft wel aan hoe leuk het is om bij Zarazan te dansen. Het is een gezellige vereniging, die dansplezier hoog in het vaandel heeft staan. De leden dansen met elkaar in een kring, rij of paren en hebben ongedwongen contact. Ze maken kennis met verschillende vormen van wereldmuziek en maatsoorten. Nieuwe leden zijn welkom. Er wordt wekelijks in drie groepen gedanst op maandagavond, woensdag- en donderdagmorgen in De Schuure bij de Korenmolen. Alle groepen staan onder leiding van André van de Plas.

www.zarazan.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.